lördag 17 januari 2009

Lördag...härliga lördag!

Vaknade och konstaterade ännu än gång att inga fler i huset hade insjuknat. Börjar kännas riktigt hoppfullt det här.

Fastnade motvilligt framför Let´s dance i går kväll.
Börjar känna mej trött på alla dessa kändistävlingar - idol, stjärnor på is, let´s dance, körslaget...förvånar mej att det engagerar så många och att man till och med ringer in och röstar. Skulle jag aldrig göra! Vad får jag för det? Inte kan man vinna nåt heller...
Övriga familjens engagemang är det ialla fall inget fel på. Kommentarerna haglar till höger och vänster. Kommentarer om frisyrer. kläder, utseende. dialekter...och inte minst mannens längtande suckar i takt med djupa urringningar, fallande klänningar och troschocker. Ha! Vad har dessa kvinnor som inte jag har!? hallå!

Kunde inte låta bli att fortsätta reta mej när kvällsposten dök ner på köksbordet. Stackars kändis blondinbella gråter efter Let´s dance och känner sig mobbad av tv4-kolleger. Ger man sig in i leken får man väl leken tåla...och var det inte hon som började...eller? Förlåt, men har lite svårt att tycka synd om henne.
Alternativet till programmet hade varit På Spåret...kanske ska sälla mej till alla pensionärer istället.

Lördagen har annars förflutit lugnt. Har fullgjort mina plikter dvs städat, serverat mat, varit och handlat, betalat lite räkningar och sorterat post.

Kvällen tänker jag ägna åt att äta räkor och...ratar ett annat ringa-in-och-rösta program och tittar på P3-Guldgalan istället.

Lev väl!

1 kommentar:

  1. Pensionär??? Kalla det hellre de med intellekt. En fredag kväll med På Spåret och därefter Fredrik Skavland som glädjande nog kommit på svensk TV, är den bästa TV kvällen i veckan. Frågan är väl om övriga familjemedlemmar går med på kanal bytet?!

    SvaraRadera